News Flash:

De cat timp sunt, de fapt, separati Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. „Nici nu-i permiteam cuiva sa-l atinga”

20 Ianuarie 2022
453 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu trece prin cea mai linistita perioada din viata ei. Sexy impresara este implicata in unul dintre cele mai sonore divorturi de la noi din tara. Si de parca nu era suficient, lucrurile se complica pe zi ce trece. Anamaria a fost mereu partea mai vocala din aceasta situatie si a decis sa mearga pe aceasta directie, in timp ce fostul ei sot este destul de tacut.

Nu mai este niciun secret faptul ca Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice femei din industria fotbalului si nu numai. Acelasi caracter puternic il avea si acasa, acolo unde era mana de fier ca le organiza pe toate. Ana a recunoscut in fata lui Codin Maticiuc ca lucrurile nu mai mergeau bine intre ea si Laurentiu de mai bine de 8 ani, dar a decis sa pastreze aparentele de dragul copiilor.

Fiica Ionelei Prodan a fost extrem de ranita in momentul in care Reghecampf s-a afisat cu noua iubita peste tot, ba chiar a si postat imagini cu ecografia bebelusului. Acela a fost momentul care i-a pus capac Aneimaria. Impresara nu s-a mai putut abtine si a rabufnit la adresa fostului sot si a actualei sale iubite.

In cadrul podcast-ului publicat cu o saptamana in urma, Anamaria Prodan a vorbit pe indelete despre declinul din relatia sa cu Laurentiu Reghecampf, aceasta explicand ca, de fapt, totul s-a petrecut cu opt ani in urma. 


„Terminase si cu fotbalul, avea si niste probleme medicale. I-am zis sa ma asculte pe mine si eu o sa ii fac o cariera cum n-a mai vazut si a fost numarul unu. Cu mine el a mers din ce in ce mai bine. Nici nu permiteam cuiva sa il atinga. Eu am fost cumva si sotie, iubita, bodyguard. El a ascultat orbeste. Ii faceam interviurile, filmuletele motivatinale dupa fiecare meci, e o arta. Daca nu ai educatie, e foarte greu. Cred ca a fost foarte mult pentru el(...)

De acolo i-a luat Dumnezeu mintile si si-a descoperit latura asta spirituala. Daca nu avea problema asta, astazi el era in primii 10 antrenori ai lumii. Am incercat (n. red. sa il impresarieze in continuare). Cand deja sari calul cu mine, te ingrop! A trecut, sunt doi ani, sunt opt ani, de fapt, de cand ne tot luptam, ca sa aiba si copilul meu un exemplu. Cand aveam cea mai mare nevoie de el...

Codin: Declinul vostru a inceput de opt ani incoace?

Anamaria: Da, dar am tacut din gura si de multe ori am invatat ca barbatii trebuie sa ii iei cu usurelul si asta am facut toata viata.”, a fost discutia celor doi, pe YouTube.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007014 (s)