News Flash:

Daniela Crudu, decizie radicala cu privire la un cunoscut prezentator de la noi. „Eu te respect, dar tu ma jignesti in halul asta”

19 Ianuarie 2022
1549 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniela Crudu

Nea Marin a revenit pe TV cu o serie de editii pe care le-a filmat in urma cu doi ani. Atunci, acesta a avut o multime de invitati, iar multi dintre ei, asa cum stiu si telespectatorii, sunt deja prietenii acestuia. Daniela Crudu este nelipsita de la sezoanele lui Nea Marin, doar ca de data asta lucrurile nu au mai decurs asa cum se asteptau toti. 

Daniela Crudu este o persoana care are mereu simtul umorului la ea, dar si cand se intrece masura, vedeta nu se fereste sa puna anumite limite. Asta s-a intamplat si in editiile trecute de „Poftiti pe la noi: Poftit prin tara”. Intr-un moment de maxima tensiune, Cruduta a renuntat la tot respectul pentru Nea Marin si facut o criza de nervi in fata tuturor. Spre uimirea celorlalti colegi ai ei, Daniela a parut mai vehementa ca niciodata de data asta.

Totul a pornit de la momentul in care Nea Marin i-a cerut Danielei o imagine cu ea inainte de a se transforma cu ajutorul operatiilor estetice. Vedeta nu s-a ferit si a aratat tuturor cum era ea la 18 ani, inainte de operatiile estetice. „Arata-mi si mie o fotografie cu tine inainte sa te ciopartesti. Eu vreau sa te vad”, a fost rugamintea pe care a avut-o nea Marin pentru Daniela Crudu. „Arata atat de bine Cruduta inainte, era un copil din ala pur, curat, era frumoasa! Mie imi placea de ea cum era!”, a spus el dupa ce a vazut imaginea. Aceste cuvinte nu i-au fost pe plac Danielei Crudu care s-a ridicat de la masa, a luat florile dintr-o vaza si a aruncat cu ele in nea Marin.

Daniela s-a enervat si a facut o criza in fata camerelor de filmat si a colegilor ei din emisiune. S-a ridicat de la masa, a aruncat cu geanta pe jos si s-a retras intr-un colt unde a inceput sa planga. „Pe mine nu ma jigneste nimeni in halul asta. Pana cand? Eu te respect, dar nu ma jignesti in halul asta! Pana cand? Pana cand sa te suport? Cum sa spui asa? Eu sunt fata buna, ma faci nasoala, ma faci… Nu mai vreau! Gata. Nu mai vreau sa stau”, a spus ea, dupa ce nea Marin a incercat sa o impace.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1085 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004617 (s)