News Flash:

Dan Capatos, la un pas de a intra in afaceri cu Nicu Gheara. „Cand am vazut ce scoate din portbagaj... ”

21 Ianuarie 2022
492 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Capatos

Dan Capatos este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de la noi. Dan are o cariera de zeci de ani in televiziune, iar prin fata lui s-au perindat fel si fel de categorii sociale. Inainte sa decida sa apara pe sticla, Dan Capatos a lucrat la cea mai importanta revista pentru barbati, la Playboy. Acolo, Dan s-a intalnit cu multe situatii, care mai de care mai ciudate, dar una pe care si-o aminteste foarte bine este cea legata de Nicu Gheara.

Dan Capatos a povestit, recent, intr-un podcast, ca Nicu Gheara i-a propus, la un moment dat, sa ia masa cu el. Capatos a simtit ca la mijloc este mult mai mult de atat, dar a acceptat invitatia. La finalul mesei, Nicu Gheara a mers cu Dan la portbagajul masinii si cand l-a deschis, prezentatorul a ramas fara glas. Nicu avea acolo un intreg album cu pozele unor fete care isi doreau sau pe care le considera el apte sa apara in Playboy. Capatos nu a acceptat oferta de a le introduce in aceasta industrie pe acele fete, mai ales ca nici nu erau cunoscute publicului. 

„Plaja era de la 1000 la 30.000 in functie de notorietate. Eu am fost la Playboy intre anii 2000 si 2004. Nu mai stiu la ce nivel era Internetul la vremea aia. Aveam un top. Ii intrebam pe cititori pe cine vor sa vada in paginile revistei. Primele trei nu erau niciodata accesibile, pentru ca erau Mihaela Radulescu, Andreea Marin si Andreea Raicu. Pe locul 4, intotdeauna, era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu intelegi cum erau cititorii? Sute de mii de voturi.', a povestit Capatos.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006312 (s)