News Flash:

“Daca faceti asta, gatul nu va va mai trada varsta! Ma simt mai tanara cu 10 ani…”

16 Februarie 2018
1527 Vizualizari | 0 Comentarii
gat

Ingrijirea pielii gatului este la fel de importanta ca si a pielii fetei si a intregului corp. Inaintand in varsta multe femei observa ca gat apar riduri caracteristice, pete intunecate, iar insasi pielea isi pierde elasticitatea.

Exista un remediu natural care va va ajuta sa imbunatatiti aspectul pielii gatului, sa o faceti mai elastica si chiar sa ii corectati culoarea. Aceasta masca-scrub este o adevarata minune, eu o fac o data pe saptamana si efectele sunt uimitoare! De acum pot purta liber haine cu gatul dezgolit, caci pielea a devenit gingasa si intinerita.

Ingrijirea pielii gatului

Ingrediente

2 lingurite de praf de curcuma
3/4 de pahar de zahar
3-4 picaturi de ulei esential de arbore de ceai sau levantica
1/3 de pahar de ulei vegetal
un varf de cutit de vanilie
chefir
Mod de administrare

Amestecati bine toate ingredientele, afara de chefir. De fapt puteti evita folosirea zaharului daca pielea e intr-o stare relativ buna. Dar daca pielea e lasata in jos si are pete intunecate, e foarte indicat sa adaugati si zahar.

Veti obtine o pasta care se aplica pe piele.

Dupa 20 de minute spalati pielea, facand miscari circulare de masaj.

Apoi pe pielea curata aplicati chefirul. Acesta e un pas important: praful de curcuma s-ar putea sa-i confere pielii o nuanta galbuie. Chefirul va inalbi pielea si o va hidrata.

Ar fi foarte bine sa combinati aceasta masca cu exercitii de intindere a muschilor gatului. Masca pentru pielea gatului se face de 2-3 ori pe saptamana, rezultatul va fi impresionant!


gatului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006324 (s)