News Flash:

Dupa ce fierbi pastele, poti folosi apa pentru o problema pe care multe femei o au

14 Februarie 2018
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
pastele

Pastele sunt preferate de catre persoane de toate varstele. Fiind usor de pregatit, pastele sunt alegerea perfecta atunci cand vine vorba despre o masa rapida si satioasa.
Pe piata exista numeoroase tipuri de paste. De la cele din grau integral si pana la cele fara gluten, pastele se pregtesc in acelasi mod.

Tot ce ai de facut este sa pui apa la fiert, sa adaugi sare, sa lasi sa fiarba si sa adaugi pastele tale preferate. Apoi, trebuie sa le lasi cateva minute si sa le scoti, ca sa le amesteci cu sosul favorit.

Foarte multe persoane aleg sa arunce apa, nestiind cat de multe beneficii are. In primul rand, este o solutie perfecta pentru persoanele care au parul lung si uscat. Tot ce ai de facut este sa masezi parul cu apa in care ai fiert pastele. Dupa aceea, spala-ti in mod obisnuit parul cu sampon si foloseste un balsam.

De asemenea, apa de la paste este perfecta pentru a da savoare sosului pe care il pregatesti. Apa contine amidon, iar acesta ii va da sosului o textura cremoasa. Bucatarii din marile restaurante stiu ca aceasta apa usor inchisa la culoare dupa fierbere da savoare retetei.
Pentru cel mai bun rezultat, adauga apa la finalul pregatirii sosului. Nu uita sa fie sarata apa, apoi completeaza cu condimente.

O alta intrebuintare extrem de benefica este si pentru a uda plantele si florile pe care le ai in casa. Mineralele pe care apa le contine sunt perfecte pentru toate plantele.

Scapa de picioarele umflate cu apa de la paste

Poti pune la inmuiat fasole, linte ori mazare in apa de la paste.
In cazul in care ai picioarele umflate, poti pune apa de la paste intr-un lighean si sa iti tii picioarele in ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004842 (s)