News Flash:

Curtea de Apel amână cererea lui Liviu Dragnea de mutare a procesului privind eliberarea condiționată, de la Tribunalul București la o altă instanță din țară

25 Mai 2021
1174 Vizualizari | 0 Comentarii

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit un nou termen în cazul cererii lui Liviu Dragnea de strămutare, de la Tribunalul Bucureşti la un alt tribunal din ţară, a procesului privind eliberarea sa condiţionată din închisoare. Magistrații au amânat pentru 14 iunie dezbaterea acestui caz, după ce judecătorul Benone-Alin Răduinea a făcut cerere de abţinere, pe motiv că există o suspiciune că imparţialitatea sa este afectată, scrie Agerpres.

Dezbaterea cererii lui Liviu Dragnea privind eliberarea condiționată, amânată

Pe 27 aprilie, Judecătoria Sectorului 5 a respins, ca neîntemeiată, cererea de eliberare condiţionată depusă de Liviu Dragnea. Decizia instanţei nu este însă definitivă, iar Dragnea a făcut contestaţie.

Liviu Dragnea ispășește o condamnare la 3 ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

El a depus o cerere de eliberare condiționată la Judecătoria Sectorului 5, dar aceasta i-a fost respinsă de judecătoarea Mădălina Ştirbu. În motivarea deciziei, aceasta a precizat că Dragnea îndeplineşte fracţia de 2/3 din pedeapsă necesară pentru a fi eliberat condiţionat, dar ea nu e convinsă că el a dat dovezi temeinice de îndreptare.

Dragnea a contestat decizia, iar recursul se judecă la tribunal. Între timp, el a cerut strămutarea procesului de la Tribunalul București, iar motivul ar fi că judecătorii de acolo au protestat împotriva Legilor Justiţiei promovate pe vremea lui.

Până miercuri, Penitenciarul Rahova trebuia să prezinte instanței un raport actualizat privind zilele câștigate prin muncă de fostul lider PSD.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006436 (s)