News Flash:

CUPLUL VERII: Daniela Crudu, in bratele unui barbat celebru din Romania. Nu te-ai fi asteptat niciodata tocmai la EL! Avem imaginile cu ei IMPREUNA

18 Iulie 2017
3649 Vizualizari | 0 Comentarii
cuplu

Singură de ceva vreme – mai precis din 2014, de când a pus punct relației tumultoase cu Mihai Costea -, Daniela Crudu și-a găsit din nou fericirea, de data aceasta cu adevărat, în brațele unui alt bărbat!


Cruduta a fost fotografiată într-una dintre nopțile trecute, la o petrecere mondenă, la brațul lu Jona Yousif. Spre deosebire de foștii ei iubiți, acesta are un „pedigri” pe cinste, fiind… doctor!

 

Mai precis, este medic stomatolog – unul dintre cei mai renumiți din România, de altfel – dar, în același timp, se ocupă de buzele mai multor vedete din showbiz-ul nostru, fiind considerat un adevărat expert în injectarea cu acid hialuronic, scrie poatenustiai.ro.
Daniela Crudu și dr. Jona au fost extrem de apropiați, lăsând de înțeles că acesta ar putea fi începutul unei frumoase povești de dragoste, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai jos.



 


mihai costea daniela crudu cruduta doctor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006056 (s)