News Flash:

Cum va fi VREMEA miercuri si joi

19 Mai 2015
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea 1
Vremea va fi calda, cu maxime ale temperaturii aerului ce se vor incadra intre 24 si 32 de grade, usor mai mici doar pe litoral. In vestul si in nord-vestul tarii temporar innorarile se vor accentua si local vor fi averse, descarcari electrice si scurte rafale de vant; izolat, in special in zona Muntilor Apuseni, cantitatile de apa pot depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina.
In restul teritoriului, cerul va fi variabil, ploi slabe, de scurta durata vor fi posibile izolat, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari locale. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 5...7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 18...19 grade in Dealurile de Vest.
BUCURESTI
Vremea va fi calda, cu o maxima termica in jurul a 28 de grade. Cerul va fi variabil, iar in cursul zilei vantul va sufla in general moderat. Temperatura minima va fi de 12...13 grade.
JOI
Vremea se va mentine calda, dar in vest si nord-vest instabilitatea atmosferica se va manifesta prin dezvoltari noroase, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si local averse; cu precadere in orele serii izolat vor fi posibile vijelii si vor fi conditii de grindina. In celelalte zone, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si conditii pentru ploi de scurta durata, mai ales pe litoral si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 31 de grade, usor mai mici pe litoral si in delta, iar cele minime intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiuni.

bucuresti joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004733 (s)