News Flash:

Exercitiu militar NATO de amploare la Babadag

19 Mai 2015
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
exercitiu militar
Militari americani si bulgari participa incepand de luni la exercitiul multinational Platinum Eagle 2015, anunta colonelul Steve Warren, citat de site-ul Departamentului american al Apararii.
Exercitiul Platinum Eagle 2015 are loc la Babadag, in Romania, si este conceput sa demonstreze capacitatile aliatilor NATO in Europa de Est, a declarat purtatorul de cuvant al Pentagonului.
Aproximativ 150 de puscasi marini si marinari americani din cadrul Fortei de la Marea Neagra participa la acest exercitiu anual programat anterior, care se incheie pe 28 mai, a precizat Warren.
Exercitiul "consta in aplicarea unor competente de baza in infanterie, tir de mare precizie, comanda si control la nivel de companie si folosirea sistemelor antiblindate", a mai anuntat colonelul.
Forta prin rotatie la Marea Neagra, un contingent de puscasi marini si marinari americani prezenti in regiunile Marii Negre, Balcanilor si Caucazului, are misiunea sa mentina parteneriate dovedite, sa consolideze capacitatea militara, sa promoveze securitatea regionala si sa furnizeze o capacitate de reactie rapida in situatii de criza, conform ordinelor Comandamentului american in Europa si Fortelor Corpurilor puscasilor marini americani in Europa si Africa. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007595 (s)