News Flash:

Vreme frumoasa in intreaga tara la inceputul acestei saptamani

18 Mai 2015
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Luni, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei in regiunile sudice si la munte, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade in nordul Moldovei si pe litoral si 28 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime se vor incadra intre 6 si 16 grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali pana spre 3 grade.
BUCURESTI
Vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil si vant slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.

MARTI
Vremea se va mentine in general frumoasa si se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara in zona Carpatilor Meridionali si Orientali si in regiunile sudice, iar noaptea in cele vestice si sud-vestice, unde doar pe arii restranse se vor semnala averse si posibil descarcari electrice, iar vantul va prezenta intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade pe litoral si 30 de grade in Banat si Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 6 grade in depresiuni si 18 grade in Dealurile de Vest.

bucuresti marti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005894 (s)