News Flash:

Cum se intelege Lavinia Pirva cu Stefan Banica: „Nu e cu nervi si chiar daca ar fi asa, ne despartim”

29 Martie 2018
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
banica si parva

Lavinia Pirva si Stefan Banica traiesc o frumoasa poveste de dragoste de cinci ani, iar anul trecut si-au oficiat relatia departe de ochii curiosilor, tocmai in Balcic.

Artista a facut cateva dezvaluiri interesante despre sotul sau. Desi este bine stiut faptul ca amandoi tin foarte mult la viata personala si nu dau prea mult detalii din casa, Lavinia a recunoscut ca are aceleasi gusturi ca Stefan, iar acest lucru le face relatia mai puternica.

Vedeta a declarat ca sunt moderati in ceea ce priveste shopping-ul si a spusca se despart in magazin atunci cand au pareri diferite si se calmeaza.

„Sa stii ca suntem foarte asemanatori. Ne potrivim in toate. Nu e cu nervi si chiar daca ar fi asa, ne despartim la un moment dat unul intr-o parte, altul in cealalta parte.”, a declarat Lavinia la „Vorbeste lumea”.

Artista a fost intrebata si cum va petrece Pastele, pe 8 aprilie. Lavinia a dezvaluit ca nu are planuri marete si ca probabil va sta cu cei dragi.

„De Paste probabil vom fi cu familia noastra, dar nu stim ce si cum.”, a spus ea.

La inceputul anului, Lavinia si Stefan au plecat intr-o vacanta in America de Sud, unde si-au incarcat bateriile pentru noile proiecte. Aceasta a postat pe retelele de socializare cateva fotografii din vacanta si a recunoscut ca si Stefan sta la plaja.

Lavinia este cumpatata la cumparaturi
„Da, sta si el la soare. Noi cand plecam in vacanta, plecam dupa o perioada aglomerata. Facem si shopping. (…) Depinde de cheful pe care il am. Daca imi place ceva in mod special. Nu plec cu lista si nu fac cumparaturi numai de dragul de a le face.”, a completat Lavinia.


relatia balcic vedeta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007509 (s)