News Flash:

Cele mai razbunatoare zodii: nu uita si nu iarta niciodata

28 Martie 2018
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii

Astrologii vorbesc despre topul zodiilor care nu vor ierta niciodata o persoana care i-a tradat si se vor razbuna de cate ori vor avea ocazia. Sunt persoane predispuse la pesimism si dezvolta frustrare ori de cate ori se simt tradate.

Taur
Taurul este un semn zodiacal care simte totul intens. Pentru ei iubirea trebuie sa le topeasca inima, bucuria le face ziua minunata, iar furia le distruge echilibrul. Atunci cand ii superi, nu te vor uita usor. Sunt loiali, iar cand nu li se raspunde cu aceeasi moneda, sunt tentati sa se razbune, scrie relrules.com.

Leu
Leii sunt extrem de mandri. Daca ceva ii poate scoate din minti in mare fel, atunci acest lucru este tradarea. Ajung sa urasca cand isi simt amenintata mandria sau ego-ul. Ori de cate ori cineva ii raneste, nu vor putea niciodata sa-i ierte pana cand nu se simt razbunati.

Fecioara
Sunt genul de oameni care isi pun sufletul pe tava pentru persoanele pe care le iubesc. Pe de alta parte, daca sunt tradati se transforma in cei mai aprigi dusmani. Nu se opresc pana nu isi gasesc dreptatea, indiferent cine le-a gresit. Dincolo de blandetea care caracterizeaza acest semn zodiacal, Fecioarele ating cealalata extrema printr-o ura nemarginita pe care o dezvolta atunci cand se simt tradate.

Scorpion 
Dintre toate semnele zodiacale, Scorpionul este cel mai razbunator. Sunt oameni predispusi la pesimism si dezvolta frustrare ori de cate ori se simt tradati. Ajung sa urasca la un nivel foarte intens atunci cand cineva ii face sa sufere.

Capricorn 
Este un nativ nemilos. Cel mai mult uraste persoanele care ii impiedica sa se dezvolte pe plan profesional si care ii trag inapoi. Nu vor ierta niciodata o persoana care i-a tradat si se vor razbuna de cate ori vor avea ocazia.

sursa: adev.ro


leu fecioara scorpion capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006068 (s)