News Flash:

Cum sa faci fata caniculei. A 5-a regula te va ajuta foarte mult

5 Iunie 2018
997 Vizualizari | 0 Comentarii
canicula5

Temperaturile ridicate din timpul verii sunt greu de suportat pentru toata lumea, dar, daca esti insarcinata, pregateste-te pentru o vara mai fierbinte ca niciodata! Kilogramele in plus si transformarile prin care treci vor avea un cuvant important de spus in ce priveste temperatura corpului, asa ca pregateste-te din timp, tinand cont de sfaturile noastre.

1. Da-ti jos inelele: Sarcina va face ca degetele sa ti se umfle foarte mult, iar caldura nu te ajuta cu nimic, din contra. De la primele semne de disconfort, da-ti jos inelele, ca sa nu iti taie circulatia.
2. Redu consumul de sare: Poate ca pare evident, dar diminuarea consumului de sare va preveni umflaturile. Dar nu o elimina complet din dieta, deoarece contine iod care este esential pentru dezvoltarea bebelusului.
3. Tine un prosop rece la indemana: Inmoaie un prosop in apa rece si pune-l pe gat sau pe frunte, iti va reduce temperatura corporala.
4. Mergi la cinema si in mall: Cand te-ai saturat de aerul conditionat de acasa, pregateste-te pentru o vizita la mall sau la cinema. Pe langa temperatura ambientala foarte placuta, te vei bucura de vizita prin magazine si vei reusi sa faci o gramada de cumparaturi pentru venirea pe lume a bebelusului.
5. Inoata: O balaceala la piscina nu doar ca te va racori, dar va si calma nervii sciatici, ajutandu-te sa te simti usoara ca un fulg.
6. Bea multe lichide: Stii deja ca ar trebui sa bei cel putin 8 pahare cu apa, dar le poti inlocui cu suc de portocale, lapte sau chiar cu bauturi racoritoare pentru atleti, pentru a inlocui electrolitii pe care ii pierzi prin procesul de transpiratie.

7. Poarta haine lejere: Pe timpul verii, poarta doar haine in culori deschise si din materiale naturale care permit pielii sa respire, cum ar fi bumbacul si inul. Te vor ajuta sa suporti mai usor temperaturile ridicate si vei preveni pe cat posibil petele cauzate de transpiratie.
8. Foloseste produse cu protectie termica inalta: Daca de obicei foloseai o crema cu protectie solara de 15 SPF, trebuie sa alegi produse cu o protectie mai ridicata atunci cand esti insarcinata. Soarele cauzeaza marirea productiei de melanina si risti sa faci pete pe piele.

preluat de pe sanatatea


temperaturile ridicate suportat vara fierbinte kilogramele balaceala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007667 (s)