News Flash:

Cum reuseste Valentina Pelinel sa-si linisteasca bebelusul cand plange

21 Iunie 2016
1330 Vizualizari | 0 Comentarii
pelinel sexy
Valentina Pelinel (35 de ani) se bucura de fiecare clipa alaturi de fiul ei, Milan Cristian, pe care l-a adus pe lume pe 8 iunie. Mai ales ca are un ajutor secret pentru a-l linisti atunci cand plange.

Vedeta ne-a dezvaluit ca mama ei ii este alaturi la cresterea micutului, insa mai are un as in maneca. „Copilul e foarte cuminte, il alaptez. Mama e cu mine, ma ajuta cu treburile casnice. Eu sunt foarte relaxata, nu ma dezlipesc de el. Bebe e cuminte, papa bine, e de vis!”, a declarat Valentina, pentru Click!
Ea ne-a marturisit ca in rarele ocazii in care “bebe poznas” plange, il pune intr-un scaun multifunctional, care il linisteste imediat. “Imita mai multe sunete, printre care cele ale bataii inimii, iar acestea sunt preferatele lui bebe”.

Cat costa scaunul-minune
Un astfel de scaun-minune se gaseste in comert la preturi ce pornesc de la 1.200 de lei. E prevazut cu mai multe functii, printre care leganatul copilului folosind miscarile naturale ale parintilor, activarea functiilor de miscare si sunet cu ajutorul unei aplicatii instalate pe smartphonul parintilor.

valentina pelinel milan cristian vedeta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006654 (s)