News Flash:

Cum arata, de fapt, punctajul real de la Eurovision. Sase tari au fost acuzate de „blat”

17 Mai 2022
455 Vizualizari | 0 Comentarii
Eurovision 2022

Un scandal imens a pornit dupa concursul muzical, pentru ca notele juriului din Romania au fost total schimbate. Cei care au castigat editia de anul acesta sunt reprezentantii Ucrainei – Kalush Orchestra – cu piesa 'Stefania'. Evenimentul a fost umbrit de un scandal din cauza voturilor. Asta pentru ca notele juriului din Romania nu au fost luate in calcul, iar in locul acestora au fost atribuite altele.

„Televiziunea Romana si-a asumat in totalitate angajamentul de participare la Eurovision 2022, achitand taxa de participare si pregatind, alaturi de echipa lui WRS, un proiect care s-a bucurat de aprecierea publicului. Cu toate acestea, am fost surprinsi sa constatam ca rezultatul votului juriului Romaniei nu a fost preluat in calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurentilor din finala, in numele juriului tarii noastre. Precizam ca juriul din Romania a decis sa acorde punctaj maxim reprezentantilor Moldovei”, se arata in comunicatul TVR.

Prezentatoarei Eda Marcus nu i s-a permis sa intre in direct pentru a comunica voturile juriului Romaniei, desi era pregatita de acest lucru. Sambata, responsabilul cu votul din partea TVR a participat la doua teleconferinte cu organizatorii pentru stabilirea regulilor de prezentare ale Edei Marcus. Totodata, a participat la repetitia de transmitere a rezultatului juriului, informeaza viva.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004884 (s)