News Flash:

Cristian Tudor Popescu, reactie DURA fata de cazul politistului acuzat de pedofilie

9 Ianuarie 2018
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat, in aceasta seara, cazul politistului acuzat de pedofilie.

CTP nu-si explica cum in toti acesti ani nu s-a gasit un coleg care sa-l opreasca.

"S-a oplosit acolo, a stat acolo fara sa-l deranjeze nimeni, pana in ultimul moment, ieri s-a dus la slujba, nu a avut niciun fel de apasare, nu a simtit presiunea colegilor, care sa se sesizeze, sa-l opreasca. Nimeni nu l-a atins cu niciun fir de par in acesti ani. Faptul ca in trei zile niciun politist, nici colegii de la rutiera, seful sau de acolo, care nu avea cum sa nu-l recunoasca, faptul ca nu s-a produs recunoasterea din prima, e interpretat de opinia publica ca o complicitate cu respectivul”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

„Nu mai vorbesc de asa-zisa protectie interna a politiei, care ar trebui sa fie desfiintata si dati tosi afara. Daca nui-au gasit nimic ain totti acetsti ani, cu toate plangerile , trebuie desfiintata. Pai, daca i-au dat acestui om ireprosabil, nu i-au gasit nimic in toti acesti ani, cu toate acuzatiile de pedofilie, si serviciul ala nu are nicio observatie, ar trebui desfiintat”, a mai spus el.

„Acest caz produce o taietura in sistemul politiei romane din care tasneste puroiul. Acolo sunt structuri puterede, structuri de protectie interna, structuri de teste psihologice, chiar colegii lui. Dintre atatia politisti care il cunosteau pe omul asta, care traiau in aceeasi meserie, nu s-a gasit unul singur care sa-l opreasca in toti acesti ani? Sunt oameni ai legii”, a conchis Cristian Tudor Popescu.

Sursa: antena3.ro


pedofilie ctp coleg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1392 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005534 (s)