News Flash:

Mama minorilor agresati in lift, marturisiri dureroase: Copiii merg la psiholog, baiatul este cel mai afectat

8 Ianuarie 2018
955 Vizualizari | 0 Comentarii
pedofil 1

Mama minorilor agresati a mers, luni, la Politia Capitalei, aceasta precizand ca a fost suprinsa sa afle ca principalul suspect de pedofilie este un angajat al Politiei Romane. Femeia sustine ca ambii copii vor merge la psiholog, mentionand ca baiatul este mai afectat.
"Vreau sa fie pedepsit pentru tot ce facut. Cum as putea sa reactionez ca parinte, stiind ca propria siguranta si incredere, despre care scrie pe masini si ne-o ofera Politia Romana, este de fapt un agresor. E bine ca nu au acoperit lucrul asta. Copiii nu mai au acces la televizor. Baiatul a ramas traumatizat, vrea doar sa stea in casa. Nu ne mai spune decat daca e intrebat de mine sau de tata, iar fata nu a spus de la inceput. Un comportament schimbat vad la baiat, e mai timid, mai fricos ca inainte, zice mereu sa fie sigur ca am inchis usa. Mi-a spus ca in momentul in care a ridicat-o pe balustrada simtea ca nu are putere sa faca ceva sa o fereasca pe fata. Baiatul stie ce s-a intamplat. Amandoi merg la psiholog. Medicii au zis ca e ok fata, nu a existat contact sexual", a declarat mama celor doi minori.

Femeia a precizat ca nu s-a gandit ca ar putea fi vorba despre un angajat al Politiei Romane.

"Daca a recunoscut lucrurile astea odioase cu copiii mei si a recunoscut si celelalte fapte, Politia Romana trebuie sa faca ceva. Am zis ca e un om dezaxat psihic", a mai spus mama copiilor.


Politia Capitalei a anuntat ca persoana audiata in cazul de agresiune sexuala asupra a doi minori este agent al Brigazii Rutiere.

Barbatul este suspectat ca ar fi agresat doi minori, intr-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, fiind recunoscut ulterior de colegii sai politisti, ca urmare a vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004530 (s)