News Flash:

Cristian Tudor Popescu: M-a sunat azi-noapte Sebi Ghita

22 Ianuarie 2017
2400 Vizualizari | 0 Comentarii
ctp
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a publicat un pamflet in care sunt pomeniti Sebastian GhitaLiviu DragneaDonald Trump dar si Binomul, in contextul incendiului de la Bamboo.

''M-a sunat azi-noapte Sebi Ghita. Nu era in nicio Seisea, nici la Moscova, tocmai sarise gardul ca sa scape din focul de la clubul Bamboo, pus de Binomul SRI-DNA ca sa-l termine pe el, pe Ghita. A dorit sa transmita o informatie vitala pentru romani.

„Nu este adevarat ca presedintele Trump l-a confundat pe presedintele Dragnea cu un chelner, asa cum insinueaza pe facebook propaganda Binomului. Nu este adevarat ca presedintele Trump i-a inmanat presedintelui Dragnea o nota de plata, a fost invers, presedintele Dragnea i-a palmat presedintelui Trump o foaie cu discursul «Poporul la guvernare», pe care acesta l-a rostit la investire.

De asemenea, presedintele Trump a luat nota de oferta presedintelui Dragnea ca, data fiind lista cam subtire de solisti vocali la ceremonie, sa performeze, in duet cu premierul Grindeanu, piesa: «Cin` mi-a omorat maimuta?» 

Dumneavoastra, ca republicani, ce credeti, are dreptate Sebi Ghita?

pamflet sebastian ghita liviu dragnea donald trump binomul bamboo sri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005297 (s)