News Flash:

Cornel Palade si Romica Tociu nu isi mai vorbesc?! Ce a declarat Romica despre relatia cu colegul lui

27 Mai 2022
510 Vizualizari | 0 Comentarii
Tociu si Palade

Romica Tociu si Cornel Palade sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri de actori comedianti de la noi din tara. In ultima perioada, cei doi nu au mai fost vazuti impreuna si multa lume a crezut ca s-au certat. Acum, Tociu a iesit pentru prima data la inaintare cu afirmatii despre relatia dintre el si colegul lui.

Romica Tociu este implicat in atatea proiecte, incat de abia mai are timp sa vorbeasca despre viata personala. Actorul este, totusi, la curent cu tot ce se intampla si asa a ajuns la urechile lui faptul ca nu se mai intelege cu Cornel Palade. Satul de zvonuri false, Tociu a pus punctul pe „i” si a recunoscut care este situatia dintre el si colegul ei.

"Eu si Cornel ne-am cunoscut la Galati, unde el era deja actor, iar eu venisem la un festival al brigazilor regionale CFR din Romania. Era decembrie 89 si Cornel l-a rugat pe un regizor de la Bucuresti sa le puna in scena la Teatrul National de Opera si Opereta Nae Leonard din Galati un spectacol. Cornel voia sa lucreze alaturi de un coleg mai tanar, iar regizorul a sugerat sa mearga impreuna pana la clubul CFR pentru a vedea ”pe unul tare de la Craiova”. Cornel a venit, m-a vazut si m-a placut.

De asta am zis ca el a fost unul dintre mentorii mei. A fost visul meu, asa ca, atunci cand am fost intrebat daca nu vreau sa merg, nu am putut rata sansa. Am dat o proba la Nae Leonard, iar in martie, dupa Revolutie, am ajuns la teatru, si de acolo toata viata mea s-a schimbat", a spus Romica Tociu, intr-un interviu pentru viva.ro.

"Noi nu am mai fost vazuti de peste doi ani impreuna, pentru ca a fost pandemie. Iar eu am avut sansa extraordinara de a participa la „Te cunosc de undeva! doua editii la rand, si de aici au tras oamenii concluziile. Dar nu este asa. La noi este ca intr-o casatorie, pana cand moartea ne va desparti. Niciodata si cu nimeni altcineva nu as putea sa fac asta, decat cu bunul meu coleg si prieten Cornel Palade. Relatia dintre noi este extraordinara, ne sunam in fiecare zi, ne facem planuri, muncim, mai avem spectacole, mai asteptam proiecte. Important este ca suntem impreuna si sanatosi", a mai spus Romica Tociu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008617 (s)