News Flash:

Constructia celui mai mare camin studentesc din Romania, in linie dreapta

4 Octombrie 2022
380 Vizualizari | 0 Comentarii
camin studentesc

Ziua de luni, 3 octombrie, va ramane in istoria timisorenilor drept ziua in care au inceput lucrarile de construire a celui mai mare camin studentesc din Romania.

Universitatea de Vest din municipiu a inaugurat inceperea lucrarilor ce reprezinta o investitie a Guvernului Romaniei pentru cel mai mare camin studentesc. Constructia este de asteptat a fi terminata in maxim 2 ani, iar studentii vor beneficia de peste 900 de locuri de cazare dar si spatii care vor cuprinde biblioteci. Caminul va avea si spatii pentru persoanele cui handicat dar si locuri de parcare pentru biciclete si masini. Investitia totala este de 138 de milioane de lei. Cladirea va avea 7 etaje cu 902 locuri in camere de doua persoane care vor avea baie si alte dotari dar si 32 de locuri pentru persoanele cu dizabilitati. In total, parcarea va avea peste 150 de locuri de parcare pentru autoturisme dar si 120 de locuri de parcare pentru biciclete. 

 

„Este un moment istoric pentru UVT si Timisoara. Studentii sunt cei care se vor bucura si beneficia de ceea ce vom face aici. Este un proiect care va fi benefic, pentru ca suntem in deficit de locuri de cazare, iar dupa finalizarea lui vom putea raspunde nevoii studentilor”, transmite rectorul UVT Marilen Pirtea.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006239 (s)