News Flash:

Consiliul Local Deva a respins schimbarea din functie a viceprimarului Razvan Mares

18 Februarie 2018
1013 Vizualizari | 0 Comentarii
mares

 Consiliul Local (CL) Deva a respins vineri un proiect de hotărâre iniţiat de primarul Florin Oancea (PNL) prin care se propunea schimbarea din funcţie, pentru a doua oară în ultimele două luni, a viceprimarului Răzvan Mareş (PSRo), edilul local afirmând cu nu mai poate colabora cu subalternul său. 

"Sunt consecvent, am spus că Răzvan Mareş nu are ce căuta în administraţia publică locală. El are cu totul alte gânduri. Nu mai pot lucra cu el, nu mai am încredere în el. Le-am cerut consilierilor locali schimbarea lui cu un alt viceprimar. Dânşii nu au fost de acord, ca atare vom funcţiona în formula primar Florin Oancea, viceprimar Ovidiu Moş, cu care voi face echipă. (...) Viceprimarul Răzvan Mareş va rămâne un simplu consilier local, dar plătit cu un salariu de lux, de aproape 9.000 de lei, net. Nu va avea nicio atribuţie", a declarat primarul municipiului Deva. 

Acesta a mai spus că îşi menţine decizia de a-l schimba pe Mareş din funcţia de viceprimar, afirmând că în fiecare lună va propune consilierilor locali un proiect de hotărâre pe această temă. 

Primarul a mai susţinut că la începutul şedinţei CL Deva ar fi fost ameninţat cu moartea de viceprimarul Răzvan Mareş, însă acesta din urmă a negat afirmaţiile edilului şef. 

"Doamne, Dumnezeule! Cred că ar trebui să-şi facă o expertiză psihologică şi chiar ar fi bine ca toţi aleşii să ne facem o analiză psihologică. Dacă dânsul (primarul, n.r.) doreşte să transforme totul într-un circ - şi vedeţi cum arată şedinţele CL de când este dânsul primar - să facă circ. Noi (consilierii PSRo, n.r.) o să facem administraţie în continuare, dar nu putem să trecem cu vederea proiecte de hotărâri făcute pe genunchi", a spus viceprimarul Mareş. 

Primarul Florin Oancea a retras în luna ianuarie atribuţiile viceprimarului Răzvan Mareş, susţinând că acesta i-ar fi subminat autoritatea. Ulterior, primarul a propus schimbarea din funcţie a viceprimarului PSRo. 

Celălalt viceprimar, Ovidiu Moş (PSD), a fost delegat de primar să se ocupe de relaţia cu ministerele în vederea întocmirii şi atragerii de finanţări pentru diverse proiecte de utilitate publică în municipiul Deva. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007625 (s)