News Flash:

Faceti cunostinta cu planta banilor! Atrage energii pozitive si castiguri financiare importante

17 Februarie 2018
999 Vizualizari | 0 Comentarii
arborele de jad

Poate suna ciudat, dar chiar exista o planta care ne ajuta sa castigam bani mai usor. Pe langa efectele acestei plante, exista si diferite zone din casa care au capacitatea de a atrage ca un magnet banii, fara ca noi sa ne dam seama de acest lucru.
Punctele cardinale ne pot modifica starea si ne ajuta si in ceea ce priveste partea financiara. Astfel, estul de inspira sa gasim modalitati noi de a face bani, eventual ne indica in ce zone ar trebui sa ne indreptam atentia pentru a deschide o afacere profitabila care sa ne aduca multe satisfactii financiare.  Sud-estul este punctul cardinal responsabil de castigurile din viitor, in timp ce nord-vestul ne da indicatii despre domeniile in care merita sa investim.

Daca vrei ca intreaga ta casa sa atraga energii pozitive si castiguri substantiale poti apela la un mic truc. Acest truc se refera la o planta, denumita si planta banilor. In realitate, aceasta planta se numeste arbore de jad.
Arborele de jad este o planta foarte usor de intretinut si se potiveste perfect in interiorul locuintei tale. Aceasta planta nu ar trebui sa lipsesca din nicio casa si asta pentru ca se considera ca este aducatoare de noroc, energie pozitiva si prosperitate. Dupa cum ii spune si numele, jadul este un arbore in miniatura care va da un aspect natural oricarei incaperi. Traditiile spun ca pentru un efect si mai mare, la radacina plantei ar trebui pus un banut.

Cum ingrijesti planta banilor?

Are frunzele verzi si carnoase, iar in perioada de tranzitie dintre iarna si primavara infloreste, florile fiind mici si de culoare roz.  Daca ai o astfel de planta in casa trebuie sa stii ca nu are nevoie de foarte multa apa, iar in sezonul rece poti chiar sa nu o uzi. Daca nu este sensibila in ceea ce priveste apa, lumina este foarte importanta pentru aceasta planta. Cel mai bine ar fi sa pozitionezi planta banilor intr-un loc cat mai aerisit si unde sa fie lumina din abundenta.

sursa: avantaje

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004968 (s)