News Flash:

Consiliul Judetean Timis pregateste demolarea Stadionului „Dan Paltinisanu”. Institutia a scos la licitatie serviciile de proiectare

23 Iunie 2022
365 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul Judetean Timis pregateste demolarea Stadionului Dan Paltinisanu Institutia a scos la licitatie serviciile de proiectare


Consiliul Judetean pregateste din timp documentatia necesara demolarii Stadionului „Dan Paltinisanu”. Pentru asta, a scos la licitatie serviciile aferente. Anuntul a fost publicat pe SEAP, termenul limita pentru depunerea ofertelor fiind 6 iulie.

Contractul va avea o clauza suspensiva. Astfel, ordinul de incepere pentru intocmirea documentatiei de dezafectare a stadionului va fi emis doar dupa promovarea si aprobarea a doua hotarari de guvern. Una, pentru aprobarea principalilor indicatori tehnico - economici (faza studiu de fezabilitate), implicit, a surselor de finantare, respectiv o hotarare de guvern de aprobare a  demolarii vechiului stadion „Dan Paltinisanu” si construirea unuia nou pe acelasi amplasament.

Serviciile de proiectare vor trebui finalizate in cel mult 95 de zile de la ordinul de incepere. Licitatia cuprinde si asistenta tehnica. Aceasta va fi asigurata pe toata perioada de executie a lucrarilor de demolare, fara a fi percepute costuri suplimentare. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut. Suma estimata pentru documentatie si asistenta tehnica se ridica la 543.000 lei, cu TVA inclus.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004490 (s)