News Flash:

Comitet de iarna in Timis, din cauza problemelor cauzate de vant

6 Februarie 2020
569 Vizualizari | 0 Comentarii
vant

In Timis a avut loc o intalnire a Comitetului de iarna, la convocarea prefectului Liliana Onet, joi dimineata, 6 februarie. Cele mai mari probleme sunt in alimentarea cu energie electrica din zonele Sannicolau Mare, Deta, Banloc si Faget. Prefectul de Timis a spus ca este necesar ca firma care furnizeaza energie electrica sa investeasca in retele.

La Comitetul de iarna s-au pus in discutie problemele cauzate de vremea rea (cod galben privind intensificari ale vantului) din ultimele ore si a reiesit ca cele mai mari probleme sunt in alimentarea cu energie electrica din zonele Sannicolau Mare (incepand de ieri), Deta, Banloc si Faget (incepand de la miezul noptii).

„Conform ENEL, se actioneaza in toate zonele, iar unde au fost depistate avariile, acestea sunt in curs de remediere. Totodata, conform ENEL, in cursul acestei zile, clientii casnici vor fi realimentati cu energie electrica in tot judetul. Prefectul judetului Timis a afirmat ca este absolut necesar ca ENEL sa investeasca in retele, avand in vedere faptul ca, la ora actuala, in judetul Timis sunt chiar mai multe avarii decat in judetele in care vremea a fost mult mai rea”, transmit reprezentantii Institutiei Prefectului Timis.

In perioada urmatoare, conform reprezentantilor Institutiei Prefectului, in Timis temperaturile vor scadea semnificativ, iar in aceasta noapte exista pericolul aparitiei poleiului pe sosele. Prefectul judetului Timis Liliana Onet a cerut vigilenta maxima si o interventie prompta pentru evitarea accidentelor si a solicitat patrulari ale organelor de ordine pentru identificarea persoanelor fara adapost si transportul lor in locatiile special amenajate.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006156 (s)