News Flash:

Accident foarte grav in apropiere de Timisoara: Doua persoane au murit si mai multi raniti

31 Ianuarie 2020
630 Vizualizari | 0 Comentarii

Accident de circulație, joi dimineață, pe drumul ce leagă Timișoara de Sânnicolau Mare. Doua persoane au murit după ce două autoturisme s-au ciocnit.

Șoferul vinovat, povestesc polițiștii, circula dinspre Timișoara spre Sânnicolau Mare. Se îndrepta spre Germania, conform primelor informații. În apropiere de localitatea Lovrin, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pătruns pe contrasens. Mașina sa s-a izbit de o alta, al cărei conducător auto circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, o femeie, pasager dreapta față în mașina șoferului vinovat, a decedat pe loc, iar cel care a provocat accidentul a intrat în stop cardio-respirator. Medicii de la ambulanță au încercat să-i salveze viața, însă bărbatul nu a răspuns la manevrele de resuscitare. Cele două persoane care au murit erau soț și soție.

Alți patru adulți și un copil, care se aflau în autoturismul condus de șoferul nevinovat, au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și fac cercetări.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005461 (s)