News Flash:

Social media reactioneaza la scandalul din Sanatate: Cata ipocrizie!  Imi place curajul lui!

2 Februarie 2020
8151 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Costache

Social media a ''explodat'' dupa scandalul din Sanatate. Dupa ce mai multe persoane apropriate serviciilor din Romania au pornit un atac la adresa lui Victor Costache, tot mai multe persoane reactioneaza si transmit mesaje de sustinere pentru acesta. Un tanar din Sibiu explica, intr-un text, faptul ca exista o ipocrizie in legatura cu sistemul de sanatate si ca romanii au nevoie de o implementare a unui nivel comparativ celui din vestul Europei. Victor Costache este, in viziunea tanarului, un ministru curajos care a demonstat ca se poate in privat, ca poate duce operatii cu succes in occident: 

''Sanatatea se privatizeaza. Cata ipocrizie. Desi nu e clar de unde rezulta asta si desi a fost explicat ca accesul in programele nationale vine la pachet cu obligatia de a nu taxa suplimentar - ramanem socialisti, nationalisti si usor sovietici preamarind realizarile sistemului de stat.

Sa ne amintim:
1) de cate ori ne plangem ca se cere spaga in spitalul de stat? ( nu e tot o forma de co-plata?)
2) de cate ori ne plangem ca e mizerie si sunt cozi la stat?
3) de cate ori ne plangem de calitatea actelor medicale asociate spitalului de stat?

Pai avand in vedere ca statul a dovedit, ca in toti acesti ani nu a fost in stare sa tina pasul cu sistemele de sanatate din occident si ramane perserverent, indiferent de specialitate, cu cel putin ( sunt optimist) 10 ani in urma occidentului, ce avem de pierdut daca incercam putin administrare privata?

Intr-un final mie imi place omul Costache! Imi place CV-ul lui si imi place curajul lui. Costache a demonstrat ca poate in occident, a demonstrat ca poate in privat - da stiu, traim in tara in care cine poate trebuie infierat, trebuie sa ii dam la gioale, trebuie neaparat exilat - doamne fereste, un eretic - care ne oglindeste propria neputinta!'' se arata in mesajul tanarului. 


Pagina de Facebook a ministrului este plina de mesaje de sustinere. 

Pagina de Facebook a ministrului Sanatatii este plina de mesaje de sustinere din partea unor necunoscuti, dar, ce e cel mai important, si din partea persoanelor care il cunosc personal pe Victor Costache, a persoanelor care au fost operate de acesta, sau pur si simplu inteleg faptul ca masurile luate de ministru aduc un plus enorm intregii societati.

'' Respect domnul ministru Victor Costache apreciez faptul că vă implicați în viața unor pacienți cu boli cardiace fiți binecuvântat , vă doresc succes pe plan profesional și familial . Cu considerație Adrian Dunei''' (...)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005496 (s)