News Flash:

Coliziune groaznica intre doua masini, in Bistrita Nasaud

16 Octombrie 2016
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
accident Chizatau
Un grav accident s-a produs duminica dimineata, in jurul orei 8.45, pe DN 17D, aproape de statia Peco de la Mititei. Doua masini au fost implicate intr-o coliziune teribila: este vorba despre un Volkswagen Golf 4 si un Audi, informeaza mesagerul.ro

Din primele cercetari, rezulta faptul ca soferul autoturismului Volkswagen, Ioan P. (24 de ani, din Salva), tanar care tocmai iesise din tura de noapte a statiei de carburanti si se indrepta spre casa, ar fi adormit la volan. El a patruns pe contrasens si a intrat aproape frontal intr-un Audi. Soferul din Audi, Gheorghe C. (61 de ani, din Nepos), ne-a declarat ca, avandu-l in masina pe consateanul sau Ioan L. (53 de ani), se indrepta spre o slujba religioasa tinuta in satul Suplai.
Vezi si:  

„N-am apucat sa evit coliziunea, intrucat autoturismul auto a intrat direct in noi. Nimeni nu a fost incarcerat. Ne-au salvat centurile de siguranta”, ne-a dezvaluit Gheorghe C., cel care a refuzat transportul la spital.

Noroc au avut si ceilalti doi barbati implicati in accident, diagnosticati la fata locului cu rani care nu le pericliteaza viata: soferul din Salva a suferit un traumatism toracic, iar pasagerul din Nepos un traumatism toracic minor, victime ce au fost transportate la spitalul din Nasaud de ambulanta SMURD si de o salvare SAJ. Politistii au deschis o ancheta, traficul in zona fiind blocat total circa o jumatate de ora.

grav accident
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006733 (s)