News Flash:

Vintu: In dosarul cu Bogdan Olteanu voi fi condamnat prin procedura simplificata datorita recunoasterii

14 Octombrie 2016
919 Vizualizari | 0 Comentarii
SOV
"Nu am dosare la DNA. In cel cu Bogdan Olteanu, lucrurile s-au incheiat in ceea ce ma priveste. Voi fi condamnat prin procedura simplificata datorita recunoasterii si voi executa mandatul pe care-l voi primi, deci nu am nici un alt motiv s-o apar pe Kovesi in afara bunului simt si a unei cunoasteri profunde a sistemului care functioneaza in Romania", a scris Sorin Ovidiu Vintu pe blogul sau.
Este vorba despre dosarul in care fostul viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu, este acuzat ca ar fi primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii la membri ai Guvernului in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii.
"Doamna Kovesi nu este independenta de influenta politicului. Nu se pune problema fabricarii dosarelor, ci a declansarii lor atunci cand decidentul politic o cere – si nu doar a declansarii lor ci si a stoparii altor dosare la aceeasi decizie politica, in functie de anumite comandamente ce tin de strategia politica a acestuia. Acest lucru se intampla urmare a porcariei facute de Monica Macovei (intr-unul dintre numeroasele sale acte de slugarnicie criminal), care a trecut prin Parlamentul Romaniei, prin anul 2005, un pachet de legi prin care dreptul numirii sefilor de la parchetul general, DNA si al instantelor a fost luat de la CSM si trecut la Presedintie. Prin acest act, a readus controlul politic asupra justitiei si a anulat practic ratiunea de a fi a CSM-ului, cel care astazi nu face mai nimic, tocand banii statului de pomana. Prin votarea pachetului legislativ propus de sinistra individa, ministresa de justitie pe atunci, parlamentarii au semnat actul de deces al independentei justitiei, aceiasi parlamentari care astazi urla ca justitia e o scroafa ce executa ordinele de la Cotroceni", a mai scris omul de afaceri.
Sorin Ovidiu Vintu este incarcerat avand de executat o pedeapsa de sase ani si doua luni de inchisoare dispusa in dosarul Petromservice.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005099 (s)