News Flash:

Circulația auto de pe șoselele din Timiș, plină de autoturisme cu probleme tehnice majore

14 Mai 2021
624 Vizualizari | 0 Comentarii

Aproape jumătate din vehiculele verificate în trafic de inspectorii Registrului Auto Român, în cadrul unei acțiuni desfășurate în zona de vest a României, au fost descperite cu mari probleme tehnice

Inspectorii RAR au intensificat săptămâna aceasta controalele desfășurate pe raza județelor Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș și Caraș Severin. Câte două echipaje s-au aflat în fiecare județ pe teren.
În timpul controalelor au fost verificate în trafic 304 autovehicule, iar aproape jumătate dintre acestea (42,76%) prezentau deficiențe majore și/sau periculoase – 33 de autovehicule au fost încadrate în categoria “pericol iminent de accident”, 14,29% prezentau neconformități în ceea ce privește emisiile poluante, iar 9 aveau ITP expirat sau anulat.
Cei prinși cu probleme vor avea mare bătaie de cap. Ei vor trebui să repare problemele tehnice și doar ulterilor vor putea să fie reinspectați, la sediul RAR, pentru a primi înapoi talonul vehiculului.

”Pentru Registrul Auto Român a fost și rămâne o prioritate starea tehnică bună a mașinilor, motiv pentru care vă recomandăm să nu uitați să treceți pe la service de câte ori este necesar și să aveți grijă să păstrați autovehiculul în parametri de siguranță. Vă reamintim, de asemenea, că puteți redobândi talonul reținut în trafic doar în urma reinspectării tehnice a autovehiculului, activitate prin care se certifică remedierea defecțiunilor constatate cu ocazia controlului. Demersul este posibil doar la reprezentanțele Registrului Auto Român„, ne spun cei de la RAR.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004735 (s)