News Flash:

Se intrerupe furnizarea apei în patru localități timișene

12 Mai 2021
596 Vizualizari | 0 Comentarii
apa

Miercuri, 12 mai, între orele 8 și 16, se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Nouă pe străzile Căliman, Ciucaș, Fecioarei, Bucegi, Bâlea, Primăriei, Vidraru, Văliug, Dumitru Cristea, Sânziana, Grânelor, Țarcului și Zimand, iar în Moșnița Veche presiunea va fi scăzută pentru lucrări de relocare a conductei  DN 315 mm la intersecția DJ 592 cu strada Căliman.

Miercuri, 12 mai, între orele 9-16, în localitatea Liebling se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare și igienizare a rețelei de distribuție.

Joi, 13 mai, între orele 8-17, în localitatea Ficătar se vor efectua spălări ale rețelei de aducțiune. Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

Joi, 13 mai, între orele 9-13, în localitatea Alioș se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de mentenanță la stația de pompare.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1418 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005043 (s)