News Flash:

Cine este tanarul care a murit astazi la mare

8 August 2022
4805 Vizualizari | 0 Comentarii
298383146 648842763273279 4450105656845152859 n


Sezonul estival aduce distractie si voie buna, dar si o multime de probleme. O noua tragedie a avut loc astazi pe litoral. Doi tineri au ignorat steagul rosu care ignora scaldatul si s-au aventurat. Astfel, au fost luati de valuri si unul dintre ei este in stare critica.

UPDATE: Tanarul a fost declarat decedat de autoritatile competente

Un tanar are sanse slabe de supravietuire
Doi tineri de 23 si 30 de ani au intrat in apa pe plaja Neptun, desi salvamarii au ridicat steagul rosu ce interzice scaldatul. Unul dintre acestia, insa, a fost luat de curenti si nu a mai putut reveni la mal. Pompierii SMURD au fost nevoiti sa actioneze de urgenta si sa-l aduca pe barbat la mal, unde au aplicat manevrele de salvare.

Pompierii SMURD au actionat imediat si in aceste momente au loc manevre de resuscitare pentru a-l aduce la viata. La fata locului a intervenit si un elicopter Smurd pentru a-l transporta pe acesta de urgenta la spital, dar medicii nu ii dau prea multe sanse de supravietuire.

Vasile Bortes, seful salvalamrilor din Neptun, sustine ca sunt sanse foarte mici ca tanarul de 23 de ani sa supravietuiasca dupa ce s-a aventurat in apa agitata. A stat cateva minute bune pana cand a fost scos din apa si situatia s-a agravat.

”Este o mica sansa ca acest tanar de 23 de ani sa supravietuiasca, a spus Vasile Bortes.

In functie de vreme, salvamarii ridica pentru turisti steaguri in culorile galben, galben cu rosu sau rosu, fiecare avand o semnificatie aparte. Este important sa tinem cont de aceste aspecte pentru a nu ne pune viata in pericol.

Steagul rosu cu galben permite scaldatul si asigura protectia salvamarilor, in timp ce steagul galben inseamna ca inotul nu este recomandat decat inotatorilor profesionisti. Cel rosu interzice scaldatul, pe cand cel alb cu negru interzice inotul si este arborat in zonele destinate doar ambarcatiunilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007876 (s)