News Flash:

Accident grav pe Transfagarasan – romanii sunt revoltati

8 August 2022
668 Vizualizari | 0 Comentarii
298169970 648469146643974 2343050547912925185 n



Un accident grav s-a produs, ieri, pe Transfagarasan, care a dus la formarea unor cozi kilometrice, dupa ce traficul a fost blocat.

Salvatorii ISU Sibiu au intervenit, astazi, pentru a acorda primul ajutor pentru opt persoane implicate intr-un accident pe DN 7C – Transfagarasan.

ISU Sibiu a intervenit de urgenta cu echipajul SMURD de la cota 2000 si un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Avrig, pe Transfagarasan.

Potrivit primelor informatii, doua masini, una inmatriculata in Suceava si alta in Satu Mare, au fost implicate in accident.

“Politistii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs DN1, km 270, la iesirea din localitatea Avrig. In accidentul rutier sunt implicate 2 masini intr-o coliziune fata-spate, cel mai probabil pe fondul nepastrarii distantei de siguranta.

Masinile erau conduse de doi barbati, in varsta de 31 si 40 de ani. Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, iar in cazul barbatului de 31 de ani rezultatul indicat de etilotest a fost de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Un minor in varsta de 11 ani a fost usor accidentat si transportat de SAJ la Spital, constient. Politistii rutieri sunt la fata locului si continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauza si conditiile in care s-a produs accidentul rutier.

Traficul rutier in zona se desfasoara ingreunat”, se arata intr-o informare a Politiei.

Unul dintre oamenii blocati in trafic ne-a scris un mail in care a descris situatia de pe Transfagarasan.

“Este revoltator ce se intampla (in fiecare week-end) pe Transfagarasan! Este, de-a dreptul, strigator la cer! In data de 6 august a.c., deplasandu-ma din judetul Arges catre judetul Sibiu, am fost blocat timp de 2 ore si 47 de minute pe Transfagarasan. Nu mergeam la admirat peisaje, ci, pur si simplu, voiam sa ma intorc acasa. Am calatorit in 72 de tari pana acum, dar asa ceva nu am vazut nicaieri! Sirul de masini se intindea multi kilometri, oamenii isi faceau treaba mica si mare la margine de drum, in masini erau bebelusi, femei insarcinate… Sute, poate chiar mii de oameni blocati. Apoteotic! Post-apocaliptic”, ne-a scris un barbat blocat in traficul de pe Transfagarasan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005530 (s)