News Flash:

Ana şi Daniela sunt cele două fete omorâte în accidentul de la Cobadin | Filmul tragediei - VIDEO

5 August 2022
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
accident Constanta


Ana si Daniela sunt cele doua fete in varsta de 13, respectiv 16 ani, care au murit pe loc in accidentul de la Cobadin, judetul Constanta.

Cele doua fete se aflau, noaptea trecuta, intr-un autoturism marca Volkswagen condus de un tanar in varsta de numai 16 ani, care, in mod evident, nu avea permis de conducere.

La un moment dat, in zona unei benzinarii din Cobadin, soferul, care circula cu viteza excesiva, a pierdut controlul directiei, iar masina a intrat in plin intr-un BMW care se afla in zona.

Impactul a fost atat de puternic incat masina condusa de minor a fost distrusa in totalitate, iar Ana si Daniela, cele doua fete de 13 si 16 ani, au murit pe loc.

Soferul, dar si un alt pasager, in varsta de 17 ani, au fost gasiti inconstienti, cu numeroase traumatisme, si au fost transportati la spital in stare critica.

Accidentul a fost surprins de o camera de supraveghere, iar impactul a fost filmat. Dupa impact, masina in care se aflau cei patru tineri a fost proiectata intr-un alt autoturism care se afla parcat in benzinarie.

“Deplasati la fata locului, politistii au constatat faptul ca impactul s-a produs intre 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un barbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate in alte 2 autoturisme parcate.

In urma impactului a rezultat decesul, la fata locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani. Totodata, a rezultat vatamarea corporala grava a conducatorului auto de 16 ani si a unui alt pasager din acelasi autoturism, de 17 ani, precum si vatamarea corporala usoara a celui de-al doilea conducator auto”, au transmis reprezentantii IPJ Constanta intr-o informare.

Anul trecut, soferul care a provocat acum tragedia de la Cobadin a mai fost implicat intr-un accident, in timp ce conducea un triciclu pe o sosea din aceeasi localitate.

Ca si acum, accidentul a fost surprins de o camera de supraveghere. Pe imagini se poate observa cum tanarul, care conduce un triciclu cu remorca, vireaza la stanga, iar din spate vine un motociclist care circula cu viteza.

Impactul a fost atat de puternic incat oamenii au fost aruncati pe sosea.

“Astazi, in jurul orei 1:40, politistii rutieri au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, in localitatea Cobadin.

Deplasati la fata locului, politistii au constatat faptul ca impactul s-a produs intre 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un barbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate in alte 2 autoturisme parcate.

In urma impactului a rezultat decesul, la fata locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Totodata, a rezultat vatamarea corporala grava a conducatorului auto de 16 ani si a unui alt pasager din acelasi autoturism, de 17 ani, precum si vatamarea corporala usoara a celui de-al doilea conducator auto”, au transmis reprezentantii IPJ Constanta intr-o informare.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007755 (s)