News Flash:

Cine este cel mai bine platit concurent de la „Survivor”. Popularitatea sa este rasplatita pe masura

20 Ianuarie 2022
543 Vizualizari | 0 Comentarii
Survivor

Anul acesta, „Survivor” i-a aruncat in ring pe cei mai luptatori Faimosi si Razboinici. Competita a inceput cu cateva zile in urma, iar tensiunile deja se resimt. Probele nu au menajat pe nimeni, ci, din contra, i-a facut pe cei slabi de inger sa realizeze ca locul lor nu este in Republica Dominicana. Dupa ce au plecat doi dintre concurenti, lucrurile au inceput sa fie din ce in ce mai serioase, iar cei ramasi in competitie se tem pentru parcursul lor.

 Pe langa faptul ca premiul s-a dublat, cei de la PRO TV nu au uitat nici de restul concurentilor care se inhama in lupta pentru supravietuire din Republica Dominicana. „Survivor” isi rasfata concurentii. In sezonul acesta, nu va mai fi privilegiat doar castigatorul, ci si cei care participa pe tot traseul si fac fata probelor de anduranta. 

Catalin Zmarandescu este luptatorul profesionist care face parte din echipa Faimosilor. Acesta este un maestru al artelor martiale mixte, fiind campion mondial si european UFC. In trecut, el a fost bodyguard-ul lui Gigi Becali, insa cei doi au hotarat sa rupa legatura in 2009.
Totusi, eforturile sale sunt apreciate, asa ca acesta se bucura de o suma de bani frumoasa pentru participarea lui in show-ul extrem de dur. Potrivit playtech.ro, fostul luptator profesionist este platit regeste de catre postul TV, bucurandu-se de 4.500 de euro pe saptamana. Acesta, se pare, castiga mai mult bani si decat Andreea Tonciu si Roxana Ciuhulescu, doua dintre Faimoasele despre care s-au spus ca au negocita la sange contractul inainte de plecarea in Dominicana. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004766 (s)