News Flash:

Cinci retinuti in urma perchezitiilor DIICOT la Tomnatic. Al saselea membru al retelei e in spital

13 Mai 2016
1339 Vizualizari | 0 Comentarii
Procurorii DIICOT
Cinci persoane, acuzate de trafic de droguri de risc, au fost retinute, miercuri, pentru 24 de ore de procurorii DIICOT Timisoara in urma descinderilor din Tomnatic, al saselea membru al retelei neputand fi audiat deoarece a fost ranit in explozia produsa marti, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de DIICOT Timisoara, in urma audierilor a cinci dintre membrii retelei de trafic de droguri de risc, anchetatorii au decis retinerea lor pentru 24 de ore. In casele suspectilor, perchezitionate miercuri dimineata, procurorii au gasit un kilogram de cannabis.
„Din cercetari a reiesit ca, incepand cu anul 2013, cei sase membri ai gruparii infractionale, cu varste intre 20 si 34 de ani, ar fi comercializat si distribuit droguri de risc (cannabis) pe raza orasului Sannicolau Mare si municipiului Timisoara. In urma perchezitiilor, politistii au ridicat in vederea continuarii cercetarilor un kilogram de cannabis. Au fost puse in executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, pentru audieri. Pe numele acestora, au fost emise ordonante de retinere pentru 24 de ore”, transmit reprezentantii DIICOT.
Al saselea membru al gruparii nu a putut fi audiat de procurori deoarece este internat in stare grava in Bucuresti, dupa ce a fost ranit de o explozie produsa marti, intr-o casa din Tomnatic, anchetatorii banuind ca deflagratia urmata de incendiu s-a produs din cauza faptului ca in acea locuinta se producea ulei de cannabis.
In urma exploziei, patru persoane au fost ranite, iar alte sase, printre care si doi copii, au fost evacuate de pompieri, inclusiv cu ajutorul unui elicopter SMURD. Ranitii, unii dintre ei avand arsuri si pe 70 la suta din suprafata corporala, au fost initial transportati la Spitalul Judetean din Timisoara, iar marti seara ei au fost transferati la Bucuresti, cu ajutorul unui avion Spartan dotat cu aparatura medicala.

diicot timisoara tomnatic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005235 (s)