News Flash:

Chirurgul timisorean Streian Caius Glad a fost scos de sub control judiciar

8 Martie 2016
1875 Vizualizari | 0 Comentarii
Caius Glad Streian
Chirurgul Streian Caius Glad de la Institutul de Boli Cardiovasculare, acuzat de luare de mita, a fost scos de sub control judiciar, dupa ce Curtea de Apel Timisoara a respins cererea procurorilor de mentinere a masurii preventive si a mentinut decizia anterioara a Tribunalului Timis. 
Miercuri, judecatorii Tribunalului au decis ca 'revoca masura preventiva a controlului judiciar dispusa fata de inculpat (...)'. Solutia a fost atacata imediat la Curtea de Apel, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis. 
'Curtea respinge ca nefondata contestatia formulata de Parchetul de pe langa Tribunalul Timis impotriva Incheierii penale din 2 martie pronuntate de Tribunalul Timis (...)', arata solutia Curtii, care este definitiva. 
Procesul se va judeca pe fond pe data de 16 martie, la tribunal, cand a fost citat martorul denuntator, Crisan Ileana, si martorul Crisan Tiberiu-Petru
In noiembrie 2015, chirurgul Streian Caius Glad a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita. 
Probatoriul administrat in cauza de procurori a aratat ca in data de 9 noiembrie, inculpatul, in calitate de medic in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara, a primit de la o persoana denuntatoare suma de 1.000 lei, pentru a efectua o interventie chirurgicala unui apartinator al acesteia. 
In dimineata zilei de 10 noiembrie, chirurgul a chemat-o pe respectiva persoana si i-a comunicat ca starea de sanatate a apartinatorului sau este foarte grava, iar interventia ce urmeaza a fi efectuata este foarte scumpa, astfel ca suma de 1.000 lei este insuficienta, pretinzand inca 5.000 lei. 
La solicitarea inculpatului, persoana denuntatoare i-a remis suma de 3.000 de lei din cei 5.000 de lei pretinsi, acesta fiind surprins in flagrant. AGERPRES

boli cardiovasculare crisan tiberiu-petru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006071 (s)