News Flash:

Timișoara, unul din cele mai grozave locuri din lume

Celebra revistă Time Magazine a inclus Timișoara pe lista celor mai grozave locuri din lume

17 Martie 2023
322 Vizualizari | 0 Comentarii
dominic fritz

Primarul Dominic Fritz a scris joi pe Facebook că Timișoara a fost inclusă oficial în topul celor mai frumoase locuri din lume, pentru anul 2023, realizat de celebra revistă Time Magazine.

„Timișoara a ajuns oficial în topul celor mai grozave locuri din lume, întocmit pentru anul 2023 de legendara revistă Time Magazine. Se află pe această listă alături de orașe precum Barcelona, Napoli, Washington DC sau destinații precum stațiunea de schi St. Moritz sau Parcul Național Yosemite.Ca timișoreni suntem mândri că orașul nostru a ajuns pe această listă selectă și ne bucurăm să reprezentăm o parte din România frumoasă pe scena internațională”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.
Din păcate, majoritatea timișorenilor trăiesc o experiență complet diferită față de imaginea pe care Timișoara o proiectează „din afară”. Conform celui mai recent "Barometru al calității vieții în Municipiul Timișoara" din 2022, 48,3% dintre respondenți consideră că Timișoara se îndreaptă într-o direcție greșită, în timp ce doar 37,5% spun că direcția este corectă, iar 14,2% au ales să nu răspundă sau au declarat că nu știu.

În plus, trebuie menționat că desemnarea la care se referă nu a fost făcută de un juriu al publicației respective sau al unei organizații de turism, ci de un simplu jurnalist în turism (freelancer).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006339 (s)