News Flash:

Apa oprită într-o zonă din Timișoara

Timișorenii de pe Calea Stan Vidrighin nu au apă până la ora 16.00

16 Martie 2023
118 Vizualizari | 0 Comentarii
robinet

Joi, pe data de 16 martie, între orele 9-16, se va efectua trecerea branșamentelor de apă de pe conducta veche pe cea nouă pe Calea Stan Vidrighin. Această lucrare face parte din proiectul de modernizare stradală, iar în timpul desfășurării sale, firmele Dalli, Tehnomet, Egeria, Lukoil, STPT, Aquatim Cerna, Rolling, Autogara Normandia, Elco, Agatex, Omfal și cimitirul nu vor avea acces la apă.

Pe data de 17 martie, joi, între orele 9-14, va fi întreruptă furnizarea apei în Chizătău, Ghizela și Șanovița pentru a spăla rețeaua de distribuție. Aceste lucrări sunt o parte a activității preventive de mentenanță a rețelelor de distribuție a apei potabile efectuate de către Aquatim și urmăresc asigurarea unei calități corespunzătoare a apei potabile.

“Pe strada Renașterii am avut un astfel de caz unde buna-credință și aplicarea amenzilor au avut rezultate. Strada a trecut în ultimii ani prin reparații la drum, reabilitarea rețelei de termoficare, reabilitări la liceul din apropiere, iar acum este singurul acces pentru un șantier al Universității de Vest pentru construcția de spații de cămin.

Constructorul, inițial, a trecut cu vederea regulile privind curățenia aprobate anul trecut prin hotărâre de consiliu. În urma utilajelor care ieșeau din șantier rămâneau dâre de noroi pe toată strada. Poliția Locală l-a amendat pentru murdărirea domeniului public”, a precizat pe Facebook, primarul Timișoarei

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri
de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0142 (s) | 22 queries | Mysql time :0.003885 (s)