News Flash:

Cele mai bune proteine pentru masă musculară

1 Iulie 2020
2183 Vizualizari | 0 Comentarii

Dacă te antrenezi constant pentru a câștiga masă musculară și pentru a-ți mări forța, trebuie să știi că ai nevoie de un aport mai mare de calorii față de caloriile pe care le arzi, de un consum mai mare de proteină raportat la proteinele utilizate în organism dar și de un program de antrenament corect care să crească și să-ți definească musculatura.

Pentru a veni în sprijinul atleților care își doresc creștere și definire musculară FIT4PRO propune o gamă completă de gainere care vă vor ajuta la construirea masei musculare, la  intensificarea forței și la creșterea în greutate. Produsele noastre sunt recunoscute pentru calitatea lor imbatabilă.

Dacă vrei să-ți reface rapid rezervele de energie ale organismului dupa antrenament, ai nevoie de Mass Gainer, un upliment alimentar pe bază de proteine și carbohidrați. Suplimentul conține un procent de 61,5% de carbohidrați cu aimilare secvențială și 25.9% izolat/concentrat proteic din zer de cea mai bună calitate, fiind soluția ideală pentru refacerea după antrenamentele intense.

Super Mega Mass 2000 este un gainer foarte apreciat de cei care vor să câștige masă musculară rapid. Compoziția acestui produs clasic a fost special concepută pentru a răspunde nevoilor celor care vor să construiască masă musculară rapid, în special a începătorilor în body building. Suplimentul conține 23% proteine (concentrat proteic din zer, izolat proteic din soia) și 64% carbohidrați (dextroză, maltodextrină, fructoză).

PURE Gainer Pro de la Nutriversum este o formulă complexă de construire a masei, cu un conținut ridicat de carbohidrați și proteine.  Dacă obiectivul tău este creșterea masei musculare, ai nevoie de o formulă complexă care să-ți ofere calorii în plus peste mesele tale normale. PURE Gainer Pro Nutriversum este o soluție eficientă pentru tine, deoarece o singură porție (75 g) conține 23 g proteine, 45 g carbohidrați și 4,9 g creatină, care se declină în 4 arome delicioase.

Produsele FIT4PRO sunt rezultatul a peste 40 de ani de experiență în domeniu. Rețeta unică a fiecărui produs și materiile prime atent selecționate fac diferența.

 

 

Galerie Foto

su2
mass gainer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006591 (s)