News Flash:

Cele doua zodii masculine carora nu le pasa de sentimente - Fereste-te de ele cat poti

28 Ianuarie 2018
991 Vizualizari | 0 Comentarii
barbat

Unul dintre acesti barbati sunt nascuti sub un semn de aer, iar celalalt sub un semn de foc. Primul este maestru in vorbe dulci si mieroase. Doar cu o singura replica pot inmuia orice femeie. Acest barbat se descurca de minune sa atraga orice femeie in patul lui, fara a deschide vreun subiect despre amor pentru a nu-si da seama care sunt intentiile lui de fapt. Parca are un magnet imens care atrage femeile in asternuturile lui.

Cand vine vorba de flirt, nu are concurenta si stie ce trebui sa spuna si sa faca pentru a cuceri inima oricarei femei. Are un farmec aparte si doar cu o singura privire poate atrage atentia femeii pe care si-o doreste. Celalalt barbat, cel nascut sub un semn de foc, este cunoscut pentru stilul sau haotic de viata, dar ales pentru numeroasele lui aventuri. Cand vine vorba de amor, este pus doar pe rele, insa intr-un sens bun, desigur.

Acesti nativ nu sunt adeptii relatiilor de lunga durata pentru ca nu le place sa dea explicatii sau sa faca compromisuri pentru partenera. Totusi, daca va exista situatia in care va merge la altar si va face pasul cel mare, acesti nativ vor fi mereu infideli.

Poate ca ti-ai dat seama deja despre cine este vorba, iar daca nu ti-ai dat seama, este vorba despre barbatul LEU si barbatul BALANTA. Acestia doi sunt cuceritorii zodiacului. Exista totusi niste diferente mari intre acesti doi nativi. Daca barbatul balanta vrea sa pastreze o aparenta si se da drept cel mai romantic barbat existent, barbatul leu nu se teme sa arate ca se gandeste doar la amor.
Totusi, ambele zodii au sanse mic sa intemeieze o familie. Adora aventurile sau relatiile deschise, fara angajamente si nu urmaresc nimic altceva decat placere fizica.

Daca esti femeia care are alaturi un barbat balanta, respectiv un barbat Leu si ai reusit sa-l tii in frau, atunci trebuie sa fii o femeie cu adevarat speciala pentru ca acesti barbati se schimba numai atunci cand cineva le da lumea peste cap si se indragostesc foarte tare. De asemenea, leul este o zodie greu de iubit. Se stie foarte bine faptul ca leul este o persoana dinamica si puternica cu care nu multa lumea poate tine pasul. Pentru a cuceri un nativi din aceasta zodie este nevoie de mari eforturi pentru ca sunt pretentiosi.
Leii isi doresc o partenera de viata care sa aiba aceleasi ganduri si sa ii placa aceleasi lucruri ca si lui si de aceea nu este de mirare ca le este greu sa-si gaseasca pe cineva cu care sa aiba o relatie serioasa.

Si ca un mic sfat, ar trebui sa ai mare grija daca ai in viata ta un barbat nascut in zodia Balanta, daca nu vrei sa suferi din dragoste. Nu ai niciodata certitudine intr-o relatie cu acesti nativi pentru ca azi pot fi indragostiti lulea de tine si maine isi pot aminti de o fosta iubita pe care o vor inapoi. Barbatii Balanta sunt maestri in arta manipularii si te vor face sa iti doresti ceea ce vor ei. Te pot juca pe degete dupa bunul plac si nu le place sa dea explicatii niciodata. Cel mai probabil doar tu si el veti stii despre relatia voastra. Nu poti avea incredere in acesti nativi pentru se joaca cu sentimentele femeilor. La inceput, vor fi cei mai tandrii si educati barbati pentru a te face sa te indragostesti, dar dupa un timp se vor indeparta fara motiv.

preluat de pe rtv

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004815 (s)