News Flash:

Cum stai cu sanatatea in luna februarie – Semnal de alarma pentru 2 zodii

27 Ianuarie 2018
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
cardio click

Sanatatea este foarte importanta si de cele mai multe ori, oamenii nu acorda prea multa importanta starii lor de sanatate, din pacate. Astrele ne dezvaluie multe despre noi si despre personalitatea noastra, dar si despre modul in care ne va fi afectata sanatatea in luna februarie. Vezi cum vei sta cu sanatatea in perioada ce urmeaza!

BERBEC:
Nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt predispusi la dureri de cap in luna februarie, dar este posibil sa aiba si probleme cu dintii sau chiar cu petele pe fata.

TAUR:
Taurii au un sistem imunitar excelent, in general, insa in aceasta perioada este posibil sa se confrunte cu raceli. Fiind slabit, taurul va fi predispus si la infectii la nivelul gatului.

GEMENI:
Este posibil ca gemenii sa aiba probleme la nivelul sistemului respirator. Din aceasta cauza, acesti nativi au tendinta de a atrage raceli comune.

RAC:
Cele mai mari probleme ale racilor din perioada urmatoare sunt legate de sistemul digestiv. De cele mai multe ori se panicheaza cand au o problema de sanatate, de aceea vor fi foarte incarcati emotional.

LEU:
Leii vor avea probleme cu inima, si la propriu si la figurat. Desi acesti nativi sunt persoane puternice, s-ar putea sa fie pusi la pamant de o afectiune a inimii.

FECIOARA:
Acesti nativi au probleme cu intestinele si cu stomacul. Nu au timp sa manance cum ar trebui si din aceasta cauza tind sa aiba afectiuni precum:  ulcer sau constipatii.

BALANTA:
Balantele s-au cam neglijat in ultima perioada si acest lucru nu va fi deloc placut pentru ei. vor avea probleme renale si probleme cu vezica.

SCORPION:
Scorpionii sunt extrem de gelosi si negativisti. Starea lor de spirit, dar si actiunile pe care le for face pot provoca probleme ale sistemului reproducator sau probleme cu hormonii.

SAGETATOR:
Ficatul si vederea pot fi o problema pentru acesti nativi in luna februarie. Pot avea si tulburari ale coloanei vertebrale de la atata stat jos la birou.

CAPRICORN:
Capricornii sunt persoane ambitioase si muncitoare, insa toate aceste caracteristici pot duce la multa incapatanare care provoaca intr-un final oase fragile si probleme cu articulatiile.

VARSATOR:
Varsatorii vor avea probleme circulatia si cu impulsurile nervoase. Ar trebui sa aiba mai multa grija de ei si eventual sa faca ma multa miscare.

PESTI:
Pestii se vor confrunta cu un sistem imunitar slabit. Vitaminele ii vor ajuta sa treaca peste, insa sunt vulnerabili la o serie de boli din aceasta cauza. Multa grija!


gemeni balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004781 (s)