News Flash:

Cel putin 12 oameni au murit in urma atacului armat la sediul unui ziar din Paris. Franta a ridicat la maximum nivelul de alerta - VIDEO SOCANT cu atacul

7 Ianuarie 2015
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate si soldat cu victime. Cel putin 12 persoane, dintre care doi politisti, au fost ucise si alte patru persoane au fost ranite in atacul de inspiratie islamista si fara precedent, denuntat de presedintele Francois Hollande drept un "atentat terorist".
Acesta este atentatul cu cei mai multi morti comis in Franta in ultimii 40 de ani.
Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate.
SOCANT! Atac cu arme automate la sediul unui ziar din Paris. Cel putin 11 oameni au murit
 
Potrivit postului Europe1, atacul s-a soldat cu cel putin 12 morti, dintre care doi politisti, si zece raniti. Parchetul din Paris anuntase anterior ca sunt zece morti, dupa ce Primaria din Paris afirmase initial ca sase persoane au fost grav ranite.
UPDATE 14:15 - Franta si-a ridicat la maximum nivelul de alerta in zona pariziana
Franta si-a ridicat la maximum nivelul de alerta - si anume "alerta de atentat" - in regiunea pariziana, in urma atacului comis miercuri la sediul din Paris al publicatiei satirice Charlie Hebdo, soldat cu 11 morti, au  anuntat serviciile premierului.
Presedintele francez, Francois Hollande, care s-a deplasat rapid la locul atacului, a denuntat "un atentat terorist" de o "exceptionala barbarie" si a facut apel la "unitate nationala".
Soarta si identitatea autorilor atacului nu este cunoscuta pentru moment. Potrivit unor marturii citate de surse din politie, atacatorii au strigat "l-am razbunat pe Profet", dupa care au reusit sa fuga.
O reuniune de criza a fost convocata la sediul presedintiei la ora 13.00 GMT (14.00, ora Romaniei), a anuntat Palatul Elysée.
Mediafax.ro 

Galerie Video


atentat terorist
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008502 (s)