News Flash:

Cel mai tare truc ca sa tii mustele si tantarii la distanta! Pui apa intr-o punga si...

29 Iulie 2016
64806 Vizualizari | 0 Comentarii
punga muste
Unii oameni folosesc plante sau solutii artificale pentru a tine insectele la distanta pe timp de vara. Daca te vei afla in plimbare vreodata prin SUA vei observa, in unele state ca oamenii agata la geamuri pungi pline cu apa in care stau scufundate cateva monede. Aceasta practica este intalnita in state ca Florida sau Texas.
Noi am fost curiosi, vazand acest obicei atat de raspandit si am intrebat localnicii ce inseamna acest fenomen. Este legat de racorirea aerului? Am aflat, in schimb ca este vorba de tinerea la distanta a mustelor. Da, ati citit corect. Aceste pungi sunt un fel de aparat anti muste.
Cum poti obtine un aparat anti muste
Ai nevoie de o punga care se poate inchide si cateva monede sau bucati de folie de aluminiu. Umpli punga cu apa si arunci monedele sau folia de aluminiu in punga. Punga o inchizi si o agati in zona in care vrei sa actioneze.
Exista mai multe teorii legate de functionarea acestui remediu. Cele mai multe sunt legate de ochii complecsi ai mustelor.
Se pare ca ori mustele au impresia ca, din cauza pungilor cu apa, se afla langa o intindere mare de apa de care prefera sa se fereasca. Alta teorie spune ca mustele se sperie de reflexia lor in pungile cu apa si prefera sa zboare in alte zone. Cea mai frecventa explicatie este aceea ca mustele se bazeaza pe lumina soarelui pentru a se orienta iar pungile cu apa si monede creeaza confuzie prin modul in care lumina se refracta.
Pe acelasi principiu se bazeaza si tantarii asa ca… ce ne costa sa incercam! Oricare ar fi teoria care sta in spatele acestui remediu, un lucru este sigur, oamenii cred ca acest truc functioneaza si il folosesc cu succes de ani de zile!
Sursa – Fii sanatos.ro

i mustelor mustele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006029 (s)