News Flash:

Andra lui Maruta, amor cu un solist celebru

24 Iulie 2016
5885 Vizualizari | 0 Comentarii
andra blonda
Inainte sa inceapa o relatie cu Catalin Maruta si sa se marite, Andra a mai tarit o poveste de dragoste cu Dragos Caploiu, ce a facut parte din trupa Groove, formatie ce a fost la moda in anii 90. 

Cei doi s-au cunoscut pe vremea cind aveau 15 ani, iar relatia dintreAndra si Dragos s-a incheiat in 2005. Acestia au stat impreuna timp de doi ani si jumatate, iar dupa ce au pus capat legaturaturii nu au ezitat sa se sicaneze prin intermediul ziarelor.

Cintareata sustinea ca Dragos o „terorizeaza" cu telefoanele, iar cel din urma a tinut sa lamureasca toata povestea dintre ei. "Eu nu m-am certat cu Andra, pur si simplu ne-am despartit, ceea ce este cu totul altceva. Am incercat sa raminem prieteni. Am fost impreuna cu Andra doi ani si jumatate. Ne-am despartit cu o saptamina inainte de Cerbul de Aur si am hotarit atunci, de comun acord, sa pastram distanta si sa nu mai tinem legatura, nici macar telefonic, pentru a nu-mi face nici mie si nici ei rau, mai ales ca ea avea sa se prezinte la festival. Asa se face ca in ziua in care Andra urma sa intre pe scena, cu putin timp inainte, i-am dat un mesaj in care i-am urat succes. Asta a fost tot. 

Dupa, Andra m-a sunat, iar eu nu i-am raspuns. Au urmat citeva mesaje din partea ei, in care imi cerea sa-i raspund la telefon pentru ca vrea sa-mi auda vocea si sa-i urez succes. Mi-a scris intr-un mesaj ca aceasta ar fi ultima ei dorinta, de a-i raspunde la telefoane. Nu am facut-o pentru ca asa am considerat ca este mai bine. Asa cum am spus si pina acum, contrar celor aparute in presa cum ca eu am terorizat-o cu telefoanele, imi rezerv dreptul de a infirma. I-as face mult rau daca as dezvalui", marturisea Dragos in 2013. 

andra dragos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006246 (s)