News Flash:

Proasta semnalizare intr-o intersectie a bagat o familie in spital

26 Iulie 2016
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Un grav accident de circulatie a avut loc sambata dupa-amiaza, la intersectia strazilor Drubeta si Musicescu, din Timisoara. O intreaga familie, mama, tata si un copil mic, ajungand la spital.
Din primele informatii, accidentul s-a petrecut dupa ce soferita unui Opel Corsa care se deplasa pe strada Musicescu nu a acordat prioritate unui autoturism Ford care circula pe strada Drubeta si a fost lovita, masina fiind proiectata ulterior in gardul unei case. In autoturismul Opel, pe langa soferita de 30 de ani  se afla si sotul acesteia, in varsta de 34 de ani, precum si un copil mic de 7 luni, scrie tion.ro.
La fata locului a fost solicitata interventia unui echipaj de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre persoanele din Opel. Intreaga familie a fost preluata de ambulante si transportata de urgenta la spital, in stare destul de grava. Pe langa pasagerii din Opel, la spital a ajuns si o pasagera din celalalt autoturism implicat in accident.
Locuitorii din zona spun ca intersectia in care s-a petrecut accidentul este prost semnalizata, semnul STOP aflat pe directia din care a venit soferita fiind obstructionat de mai multi copaci. De altfel, acesta este al doilea accident intr-o saptamana petrecut in zona, spun locuitorii. Ei cer Primariei Timisoara sa ia masuri pentru ca soferii care vin pe Musicescu sa poata observa din timp acel semn.

grav accident opel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007335 (s)