News Flash:

Cel mai asteptat festival din Bucuresti incepe joi. Pe ce traseu se desfasoara Spotlight si unde vor fi facute proiectiile urbane

12 Aprilie 2018
976 Vizualizari | 0 Comentarii
1 festivalul interna ional al luminii prezinta artistic projecti

Traficul va fi restrictionat pe Calea Victoriei, pe segmentul dintre strada C.A. Rosetti si Splaiul Indepedentei, in perioada 12-15 aprilie, cu ocazia desfasurarii evenimentului Spotlight, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.
Joi va incepe a patra editie Spotlight-Bucharest International Light Festival, cu un spectacol de amploare sustinut de doua trupe internationale in Piata George Enescu.

Festivalul va fi deschis de trupa de dansatori high-tech Light Balance din Ucraina, care va pregati un spectacol elaborat de dans si lumini care a facut senzatie in Marea Britanie, Germania, Coreea de Sud, Arabia Saudita si China.

Reprezentatia Light Balance este precedata de spectacolul tobosarilor britanici Spark!, anunta ARCUB.


"Dupa evenimentul de deschidere instalatiile vor putea fi descoperite pe traseul principal dintre Biblioteca Centrala Universitara si Splaiul Independentei. In premiera au fost incluse in traseul Spotlight urmatoarele puncte strategice: Arcul de Triumf, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Palatul Stirbei, Ateneul Roman, Ministerul Afacerilor Interne, Piata Universitatii, Teatrul National Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti", reiese dintr-un comunicat de presa transmis de ARCUB.

Spotlight este singurul festival international al luminii din Bucuresti si este organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB.

Potrivit Brigazii Rutiere, in perioada 12 – 15 aprilie, intre orele 20:00 – 23:00, traficul rutier va fi restrictionat pe Calea Victoriei, segmentul cuprins intre strada C.A. Rosetti si bulevardul Regina Elisabeta, precum si segmentul cuprins intre bulevardul Regina Elisabeta si Splaiul Indepedentei. Pe bulevardul Regina Elisabeta traficul se va desfasura in conditii normale.Pe durata restrictiilor se va asigura o banda de urgenta pentru accesul auto la institutiile din zona afectata.

Politistii rutieri pun la dispozitia soferilor doua rute ocolitoare: Bd. Lascar Catargiu – Bd. Gheorge Magheru – Bd. Nicolae Balcescu – Bd. I.C. Bratianu sau Str. Buzesti – Str. Berzei – Str. Vasile Parvan – Splaiul Independentei.

"Solicitam conducatorilor de autovehicule sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in dispozitiv, iar in intervalul orar restrictionat sa evite deplasarea in zona. Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate traversarii, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila", mai transmite Brigada Rutiera.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004441 (s)