News Flash:

Hackerii au sters celebra melodie DESPACITO de pe Youtube

10 Aprilie 2018
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
despacito 600x300

La 5 zile dupa ce a ajuns la incredibila suma de 5 miliarde de vizualizari pe Youtube, videoclipul piesei “Despacito” semnata LuisFonsi si Daddy Yankee a fost sters de un hacker de pe canalul oficial. Acest atac fara precedent la canalele VEVO a mai facut si alte victime printre care Shakira,  Selena Gomez, Drake sau Taylor Swift, insa in cazul lor hackerii doar au modificat titlul si thumbnailul unor videoclipuri populare. Hackerii s-au deconspirat a fi Prosox si Kuroi’sh, iar mesajul pe care l-au postat pe aceste clipuri a fost “Free Palestine” insa nu se stie inca sigur daca hackerii provin din aceasta zona sau nu.

“Despacito” a fost lansata in ianuarie 2017 si a devenit un hit aproape instant, iar pe 4 august a devenit cel mai vizionat clip de pe Youtube cu 2.993 de miliarde de vizualizari. Intre timp a ajuns pe 5 miliarde de vizualizari pe care le-a “sarbatorit” in urma cu 5 zile.

Teoretic, youtube ar trebui sa aiba un soi de back-up, astfel incat clipul sa fie repus pe canalul lui Luis Fonsi fara ca numarul de vizualizari sa fie pierdut.

Malaezia a interzis melodia Despacito, care este cea mai ascultata melodie la nivel mondial pe platformele de streaming, potrivit Reuters. Malaezia a decis sa nu mai difuzeze aceasta melodie la posturile publice de radio si televiziune din cauza versurilor. Mai multe asociatii din tara cu populatie majoritar musulmana au facut plangeri ca versurile sunt „obsene”.

Anuntul a fost facut de ministrul pentru Comunicatii si multimedia. Cu toate acestea, „Despacito” va putea fi ascultata in continuare de posturile private, dar si de platformele online. „Vad in acest lucru o chestiune serioasa, deoarece piesa este cantata de tineri care nu inteleg sensul cuvintelor”, a declarat Atriza Umar, presedinta pentru arta si cultura a organizatiei pentru femei Awan a partidului Amanah.


despacito luisfonsi daddy yankee malaezia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 33 queries | Mysql time :0.006145 (s)