News Flash:

Ce studii are, de fapt, Dani Mocanu si ce legatura are cu Delia?

24 Septembrie 2021
477 Vizualizari | 0 Comentarii
Mocanu Delia

Fara doar si poate, Dani Mocanu este unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea manelistilor. Mocanu a fost de multe ori pe primele locuri din trending, a avut evenimente pe banda rulanta, iar piesele lui adunau milioane de vizualizari si ii bagau in conturi zeci de mii de euro.

Dani Mocanu este exemplul concret ca daca iti doresti ceva foarte mult, il poti avea. Pe vremea cand era doar un copil, Dani Mocanu a fost un ekev obisnuit care a mers la scoala si care a facut o pasiune pentru fotbal. Manelistul a jucat mult timp fotbal, dar nu din asta avea sa faca bani mai tarziu. Dani Mocanu a fost la scoala, dar, din pacate, nu a reusit sa treaca mai departe de clasa a noua. Asta se pare ca nu l-a deranjat deloc pe manelist, ba mai mult, a sustinut de multe ori ca traseul lui in viata a fost stabilit de Dumnzeu si ca o scoala nu l-ar fi ajutat la fel de mult.

Dani Mocanu a reusit sa se remarce destul de mult in lumea manelistilor si mult timp a fost unul dintre numele cele mai sonore din aceasta industrie. Chiar daca activeaza in lumea manelelor, asta nu inseamna ca din cand in cand Dani nu mai trece granita si la colegii lui de breasla. Mocanu nu s-a putut abtine acum cateva saptamani si i-a comentat Deliei la una dintre cele mai sexy poze ale ei de pe Instagram. Fanii au reactionat imediat, dar se pare ca Delia nu a fost prea impresionata, ba mai mult, a spus ca singurul manelist care i se pare wow si despre care ar face un documentar este Florin Salam.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006122 (s)