News Flash:

Ce spune horoscopul grecesc despre fiecare zodie

17 Ianuarie 2017
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zodie
Zodiacul grecesc iti scoate in evidenta partile negative care definesc semnul astral sub care te-ai nascut.

Pegas (Berbec)
 
– Esti o persoana cu nasul pe sus si ai impresia ca meriti totul, eventual pe o tava din argint.  Iti place sa crezi ca esti centrul Universului si ca totul se raporteaza la tine. Iti faci cele mai mari iluzii si nu toate sunt realizabile.

Cerber (Taur) 
Fire foarta agresiva si de nestapanit, atunci cand vine vorba de critici la adresa ta. Fiind un caine gigant cu 3 capete in mitologia greaca, nu suporti sa-ti spuna cineva ceva ce nu-i pe placul tau.

Satir (Gemeni) – Nu esti o fire stabila din punct de vedere emotional, asa ca vei alerga mai mult dupa pasiuni trecatoare, in loc sa-ti cauti un partener cu care sa-ti imparti toata viata.

Sirena (Rac
) – Te faci placuta in orice situatie si stii cum sa-i convingi pe toti sa-ti cada in plasa, mai ales ca-n mitologia greaca sirenele faceau marinarii sa sara de pe stanci.

Griffin (Leu, Fecioara)
 – Esti o femeie periculoasa pentru ca scopul tau e sa aperi ceea ce ai cu toate mijloacele posibile. Jumatate leu, jumatate vultur… Aceasta combinatie iti garanteaza ca nimeni nu se va atinge de ceea ce e al tau.

Himera (Scorpion, Sagetator)
 – Esti o fire de obicei neinteleasa de cei din jurul tau si nu esti vazuta ca o persoana de incredere pentru ca ai tendinta de a fi ipocrita.

Minotaur (Capricorn)
 – Iti doresti foarte mult sa fii la conducere, insa asta nu prea se intampla. De aceea, ai tendinta de a fura idei si de a le prezenta ca fiind ale tale. Asta poate crea foarte mult deranj printre colegii tai.

Centaur (Varsator)
 – Iti controlezi cu greu sentimentele, asa ca vei avea des accese de furie si dorinte sexuale.  Iti place sa te lasi ghidata de emotie, chiar daca de multe ori acest comportament iti dauneaza.

Harpie (Pesti) – Esti razbunatoare si nu ierti deloc usor. Iti gasesti fericirea in ghinionul celor apropiati si nu poti sa renunti la invidia care te macina de ani de zile.

zodiacul grecesc pegas cerber satir griffin himera minotaur centaur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006960 (s)