News Flash:

Ce se intampla daca te speli pe cap cu apa minerala: asa se rezolva o problema pe care multe femei o au

23 Ianuarie 2018
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
minerala

Trucul urmator poate parea ciudat la prima vedere, insa are o serie de beneficii demonstrate.

Ce crezi ca se intampla daca iti speli parul cu apa minerala? Nu ai decat de castigat: daca inlocuiesti apa de la robinet cu apa minerala poti stopa caderea parului, firul de par devine mai puternic si se rupe mai greu. De asemenea poti scapa extrem de usor de matreata apeland la acest truc. Nu in ultimul rand curatarea firului de par va fi facuta in profunzime.

De unde vin aceste avantaje? Motivul este unul simplu: apa minerala, spre deosebire de cea de la robinet, este microbiologic pura. In plus contine o multime de minerale esentiale, care hranesc scalpul si intaresc firele de par.
Daca apelezi la acest truc, vei observa efectele dupa doar doua saptamani.

Apa minerala carbogazoasa: avantaje si dezavantaje

Este mai intai de toate apreciata pentru compozitia chimica: are mai multe saruri de rehidratare necesare organismului, mai ales in sezonul cald. Datorita acidului, setea este potolita mai repede comparativ cu apa minerala plata. Apa minerala carbogazoasa reprezinta de asemenea o baza ideala pentru prepararea a diverse bauturi alcoolice si non-alcoolice – cele mai populare combinatii sunt: vin cu apa – ”spritul” si limonada.
Este preferata si in bucatarie pentru proprietatile ”minune” pe care le are asupra aluatului prajiturilor si clatitelor (face compozitia mai pufoasa).

Comparativ cu apa minerala plata, cea carbogazoasa vine cu mai multe dezavantaje: poate cauza arsuri/ balonari gastrice datorita acidului (si din acest motiv este consumata in cantitati mai mici), ori afectiuni ale rinichilor (datorita continutului mai mare de minerale). Este subliniat de asemenea de catre respondenti faptul ca, in anumite cazuri, ”bulele” nu sunt naturale, ci obtinute prin procese artificiale (imbogatire cu dioxid de carbon).

preluat de pe kanal d si csid

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005329 (s)